HORN LOGO

Čistite lako, brzo i efikasno!
Vek Vašeg oružja će biti duži a pogodak precizniji.

Nepravilnim čišćenjem oružja dolazi do oštećenja cevi i vek vašeg oružja postaje sve kraći a pogodak sve neprecizniji! Da bi ste izbegli ove neželjene efekte, koji nastaju prilikom tradicionalnog čišćenja oružja, vreme je da se prebacite na savremenu metodu koja garantuje duži vek vašeg oružja.

Filcani čepovi, da cev sija kao ogledalo!

filcani-cepovi-spirala

ŠTA SU FILCANI ČEPOVI?

Filc je prirodni materijal od 100% vune, bez hemijskih dodataka i biljnih primesa, zbog čega se dobija vrhunsko i specifično čišćenje.

Vuna upija sve naslage iz cevi pa nema ostataka prljavštine. Filc je iz uvoza i domaćeg proizvođača kontrolisan od ovlašćenog instituta.

Prednosti filcanih čepova

I pored čišćenja starim metodama uvek ostane u cevi prljavština koja nije primetna golim okom. Filcani čep čisti naslage tombaka, olova i produkata sagorevanja, pri čemu nema zaglavljivanja i oštećenja vodišta zrna.

Čep od filca je rezultat stručnog istraživanja i praktične primene, uputstvima, sugestijama i konsultacijama vrhunskih stručnjaka za oružje, balistiku, oružara i drugih poznavalaca oružja.

Namenjen je za čišćenje cevi: pušaka (sa ožljebljenim i glatkim cevima), pištolja, vazdušnog, malokalibarskog oružja i gasnog cilindra kod automatkih i poluautomatskih pušaka. Kvalitet čepova omogućuje brzo, lako, efikasno i kvalitetno čišćenje cevi svih vrsta oružja, naročito žlebova (jer čep prati žleb) zato ga stručnjaci preporučuju.

Širok asortiman

U našem asortimanu postoji jako širok dijapazon filcanih čepova za sve lovačke kalibre.

Ukoliko do sada niste koristili filcane čepove biće vam potreban i nosač za filcane čepove. Nosač je profilisan za svaki kalibar posebno. Izradjen od visoko kvalitetne aluminijumske legure ili mesinga, zbog čega ne može doći do oštečenja cevi, u varijantama navoja prilagođenim za sve vrste šipki za čišćenje.

Filcani cepovi i nosaci filcanih cepova

Način Korišćenja

Korisćenje filcanog čepa je vrlo jednostavno. Možete pogledati kompletnu metodu čišćenja na sledećem video snimku.

Vraćamo ti novac ako nisi zadovoljan!

Ukoliko ti se komplet ne sviđa ili nisi zadovoljan kompletom iz nekog razloga, pošalji ga nazad u roku od 3 dana od dana prijema i vraćamo ti novac!

Na stanju
Filcani cepovi
Filcani Čepovi
Na stanju
Nosaci filcanih cepova
Nosači filcanih čepova